top of page
  • Foto van schrijverKristien

Een brief aan intense mensen (en hun lijf)


Ben jij een intens persoon? Dan is deze boodschap voor jou.


Je weet het maar al te goed. Intense mensen weten heel dikwijls geen blijf met zichzelf. Er zijn te veel gedachten, ideeën, emoties, prikkels, goede en slechte, te veel dingen die interessant zijn, te veel problemen om op te lossen.


'Kom uit je hoofd,' is het goedbedoelde advies dat je als intense persoon steeds maar te horen krijgt. Je zouden wel willen (eventueel), maar hoe? Iemand moet in elk geval eerst en vooral eens grondig uitleggen waarom dat precies nodig is. Trouwens, is het wel veilig 'daarbuiten', buiten die eigen denkwereld, buiten dat hoofd dat alles altijd netjes oplost. Is anders beter? Kan het lijf werkelijk iets betekenen voor de intense/hoofdige mens, de mens met sterke intellectuele capaciteiten en een torenhoge (interne en externe prikkelbaarheid), voor de mens die wel een spons lijkt voor stromen van informatie, emoties, schoonheid en/of zintuigelijke waarnemingen?


Wat als wij je voorzichtig vertellen dat indalen in je lichaam je niet uit je kracht zou halen, niet onveilig is, maar je alleen maar krachtiger zou maken. Wat als dat in 'je lichaam komen' je zou kunnen helpen om tot betere ideeën te komen, maar vooral deze ook te manifesteren. Wat als je van je lichaam een zeer intelligent instrument zou kunnen maken, dat je vertelt welke keuzes goed voor je zijn. En wat als je daardoor een vollediger mens zou kunnen worden, blijer, rustiger. Tegelijk bruisend van leven en helemaal veilig in je eigen vel en in de wereld. Zou je dan bereid zijn om je lichaam net als je hoofd tot ontwikkeling te brengen, om beiden meer met elkaar te leren verbinden?


Hierin stappen helpen zetten is onze missie tijdens ons 6 daagse programma i k s p l o s i e. Inzicht koppelen aan beleving. Beleving koppelen aan artistieke expressie. Wij willen jou, als intense mens, helpen om meer vrijheid, rust, impact, creatieve expressie en welbevinden verwerven. Alle informatie op www.iksplosie.com


Borrelen er nu een stuk of 1000 vragen in je op? Contacteer ons. Wij antwoorden altijd.


Nelle & Kristien


info@vanelle.be

kristien.dewolf@mypersonalcoach.be406 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page