top of page
kostprijs

De prijs voor het volledige programma bedraagt € 1350 (excl.BTW)

 

Denk je in aanmerking te komen voor subsidie, dan bekijken we dat graag met jou. Contacteer ons met je vraag.  

 

Accommodatie, lesmateriaal, koffie, thee, water, fruit en gezonde versnaperingen zijn inbegrepen in de prijs. Je lunches breng je zelf mee. In blok 3 zorgen wij voor het avondmaal en voor het ontbijt.   

eerstvolgende iksplosie

Het traject bestaat uit 3 blokken van 2 dagen.

De inschrijvingen voor 2022 zijn afgesloten.

DATA 2023 worden weldra bekend gemaakt.

Schrijf je alvast in op de Inspiratiebrief en blijf op de hoogte.

vragen?

Meer uitleg nodig? Helemaal ok!

Bel of mail ons voor een verhelderd en vrijblijvend intakegesprek:

Kristien: 

kristien.dewolf@mypersonalcoach.be

0476 40 74 15 

Nelle:

info@vanelle.be 

0479 92 00 76

locatie

Op drie inspirerende, zinnenprikkelende plekken:

- Hof ter Welle in Beveren

- Atelier Nathalie V. - groene oase, Sint-Niklaas

- Amuzen - aan de oevers van het Donkmeer, Berlare

veilig kader

- we nemen tijd om elkaar te leren kennen 

- er is ruimte en tijd om alleen te zijn 

- een inspiratiebib reist mee 

- je doet dit voor je eigen gouden zelf

 • Is de "20' dance" echt een dans?"
  Fear not. Het is een heerlijke, zachte, trage grondoefening met muziek. Een afwisseling tussen beweging en stilte. Een uitnodiging om in je lichaam te komen en je lichaam een beweging te laten kiezen. Hier gaat het erover dat je lichaam ook weet en voelt. Er is geen juist, geen fout. No worries, je wordt hierin (be)geleid. Ogen blijven gesloten. In de impro zit er wel èèn oefening die wat met dansen te maken heeft. Heel leuk, niet eng.
 • Wat levert het programma op?
  Sommige onderdelen zullen voor sommige mensen leiden tot onmiddellijke verandering. Dat komt omdat we ervaringsgericht werken. Feel, show, don't tell, ... ook in de mentale oefeningen. Je missie vinden, bijvoorbeeld. Het is moeilijk om daar niet door te veranderen. Ervaren hoe veilig het is om diep in je eigen lijf thuis te zijn, is iets wat mensen nooit meer terug willen geven. Welke dingen meer of minder binnenkomen bij wie kunnen we moeilijk voorspellen. Voor iedereen zal er in elk geval een wereld van mogelijkheden opengaan. Inspiratie om verder mee aan de slag te gaan in het vinden van jezelf en je plek op deze wereld.
 • Wat maakt de prijs?
  Enerzijds kozen wij ervoor om iksplosie met twee ervaren coaches neer te zetten. Daardoor is er altijd een coach vrij om een deelnemer apart te nemen als die daar nood aan heeft. Anderzijds kiezen wij voor een kleine groep van 8 tot maximaal 10 personen. Dit zorgt voor meer veiligheid en opnieuw meer aandacht voor elk individu. Ondanks deze keuzes bevinden wij ons met onze vraagprijs lager dan de meeste professionele programma's, die dikwijls met groepen van twintig of dertig deelnemers worden uitgevoerd, veelal met èèn hoofdcoach en eventueel een assistent, meestal een coach in opleiding.
 • Moet ik in een tent slapen?
  Geen tent. We maken wel een nacht outdoors mee, een transformerende nacht. Buiten, dat wel. Maar we gaan waken. Niet slapen.
 • Waarom telkens een vrijdag + zaterdag?
  Het is goed om een vrije dag te hebben na een blok. Alles rustig laten bezinken is van belang voor integratie van wat je leert. Spring je direct terug in de rat race, dan blijft het minder goed hangen.
 • Is het erg als ik een dag niet kan komen?
  Besef wel dat er een opbouw in het programma zit. Mis je een deel, dan doen wij ons best om je aansluiting te doen vinden, maar dit is voor sommige delen gemakkelijker dan voor andere. Een ander element dat ons doet benadrukken goed te plannen, is jouw gevoel van veiligheid in de groep. Wij besteden daar toch wel wat tijd aan in het eerste blok. Ervaring leert dat een goede start maken, het halve werk is.
 • Is het voor ook voor vrouwen? Is het ook voor mannen?
  Het is voor iedereen, ook jonge mensen, ook oudere mensen, ook voor hoofdige mensen, ook voor emotionele, het is voor mensen van allerlei slag. Voor iedereen die bereid is om zich open te stellen voor nieuwe ervaringen, zonder al te veel vooroordelen. We benaderingen de dingen uit zoveel mogelijk verschillende invalshoeken, vanuit intuïtie, vanuit wetenschappelijke hoek, puur fysiek, het komt allemaal aan bod. Ieder begint vanuit de hoek die hem of haar het comfortabelst lijkt en zoomt dan verder in op de zones die wat verder af liggen.
bottom of page