top of page
DSC_0404.jpg

Nelle De Maeyer leerde sinds haar 8 jaar te liggen, te ademen en te voelen in haar theateropleidingen. Deze skill bleek iets te zijn die niet alleen goed is voor acteurs. Maar eigenlijk een basis-skill die essentieel is voor elk wezen.

Ze  houdt ervan mensen te begeleiden in hun ademhaling: zowel om tot rust te komen; als tot actie komen. De ademhaling als gas- en rempedaal. 

Nog een stap verder is de ademhaling inzetten voor een transformational journey om toegang te krijgen tot het onderbewustzijn (dat 95% inhoudt van ons wezen!) waarbij opgeslagen emoties en trauma losgelaten kunnen worden en het brein herbedraad kan worden.

Ervaring in onderwijs, theaterregie, coaching en begeleiding heeft ze via haar loopbaan en uiteenlopende projecten opgebouwd.

Zichzelf blijven bijscholen is een passie.

DSC_0485.jpg

Kristien is schrijver, olijfboer en de bezielster van mypersonalcoach, waar ze vooral werkt met 'intense mensen' van allerlei slag. Ze heeft twintig jaar internationale coaching en business ervaring. Ze is een denker, lezer, schrijver, observeerder. Ze houdt van warme, intense dingen en mensen. Plots iemand zien glunderen wanneer de stukjes samenvallen, wanneer iemand de moed vat om vol energie de wereld in te stappen. Daar doet ze het voor.  Daarnaast houdt ze ook van de natuur, lange wandelingen, outdoor avonturen en sinds kort ook van  natuurzwemmen (koud water geen bezwaar).

DSC_0098_edited.jpg

Kristien over Nelle

Nelle is all heart, gevoel, lichaam, expressie. Zij laat pauzes vallen. Zij kan de stilte aan. Voor mij die heel hoofdig was, was Nelle een lichtend voorbeeld van belichaming, intuïtie, durf en vrijheid. Haar benadering en werkvormen zijn fantastisch. Nelle leerde mij om dichter bij mezelf te (durven) zijn en overgave aan de wereld toe te laten.   

DSC_0088_edited.jpg

Nelle over Kristien

Kristien is op bepaalde momenten een belangrijke pilaar geweest voor mij. Ze heeft me reacties, impulsen, situaties bij mezelf en medemensen doen begrijpen. Ze heeft me mild leren zijn naar mezelf toe en anderen.

Ze is slim, overtuigend, legt het nog eens uit als het de derde of vierde keer nog niet lukte... Dit doet ze via concrete en creatieve hands-on oefeningen. Haar honger naar het zijn van de mens weet ze ook met haar pen lyrisch te beschrijven in haar boeken. 

Ze zet aan tot creatie en actie. 

DSC_0140.jpg

1 + 1 = 3

Soms is èèn plus èèn drie.  

Dat is al heel wat.  

Uitzonderlijk is het nog meer.  

Wanneer wij samenwerken stroomt het!  

Dan lijkt alles mogelijk.   

Hoofd. Hart. Lichaam.  

Dan stroomt het! 

Alle kanten op. 

bottom of page