DSC_0404.jpg

Nelle De Maeyer is theatermaakster.

Ze staat, ligt en zit graag stil; kijkt dan, wacht af, luistert en ziet.

Verhalen en ervaringen van mensen transformeren zich in haar (theater)werk naar beelden, scènes, teksten,… die doen stilstaan en reflecteren. 

Groeiend bewustzijn, met liefdevolle  aandacht ademen, lijf durven (aan)voelen in volle gewaarzijn, liefde en zelfliefde toelaten... Daar gaat ze voor; ook bij zichzelf; wat nooit stopt, dag in dag uit, minuut in minuut uit. 

DSC_0485.jpg

Kristien is schrijver, olijfboer en de bezielster van mypersonalcoach. Ze heeft twintig jaar internationale coaching en business ervaring. Ze is een denker, lezer, schrijver, observeerder. Ze houdt van warme, intense dingen en mensen. Plots iemand zien glunderen wanneer de stukjes samenvallen, wanneer iemand de moed vat om vol energie de wereld in te stappen. Daar doet ze het voor.  

DSC_0098_edited.jpg

Kristien over Nelle

Nelle is all heart, gevoel, lichaam, expressie. Zij laat pauzes vallen. Zij kan de stilte aan. Voor mij die heel hoofdig was, was Nelle een lichtend voorbeeld van belichaming, intuïtie, durf en vrijheid. Haar benadering en werkvormen zijn fantastisch. Nelle leerde mij om dichter bij mezelf te (durven) zijn en overgave aan de wereld toe te laten.   

DSC_0088_edited.jpg

Nelle over Kristien

Kristien is op bepaalde momenten een belangrijke pilaar geweest voor mij. Ze heeft me reacties, impulsen, situaties bij mezelf en medemensen doen begrijpen. Ze heeft me mild leren zijn naar mezelf toe en anderen. Ze is slim, overtuigend, legt het nog eens uit als het de derde of vierde keer nog niet doorsijpelde... Dit doet ze via concrete en creatieve hands-on oefeningen. Ze zet aan tot creatie en actie. 

DSC_0140.jpg

1 + 1 = 3

Soms is èèn plus èèn drie.  

Dat is al heel wat.  

Uitzonderlijk is het nog meer.  

Wanneer wij samenwerken stroomt het!  

Dan lijkt alles mogelijk.   

Hoofd. Hart. Lichaam.  

Dan stroomt het! 

Alle kanten op.