top of page
DSC_0404.jpg

Nelle De Maeyer is een maker/bricoleur met woorden, theater, dingen, beelden, lijven...

Ze staat, ligt en zit graag stil; kijkt dan, wacht af, luistert en ziet. Ervaring in onderwijs, regie, coaching en begeleiding heeft ze via haar loopbaan en uiteenlopende projecten opgebouwd.

Verhalen en ervaringen van mensen transformeren zich in haar (theater)werk naar beelden, scènes, teksten,… die doen stilstaan en reflecteren. 

Groeiend bewustzijn, met liefdevolle  aandacht ademen, lijf durven (aan)voelen in volle gewaarzijn, liefde en zelfliefde toelaten... Daar gaat ze voor; ook bij zichzelf; wat nooit stopt, dag in dag uit, minuut in minuut uit. 

DSC_0485.jpg

Kristien is schrijver, olijfboer en de bezielster van mypersonalcoach, waar ze vooral werkt met 'intense mensen' van allerlei slag. Ze heeft twintig jaar internationale coaching en business ervaring. Ze is een denker, lezer, schrijver, observeerder. Ze houdt van warme, intense dingen en mensen. Plots iemand zien glunderen wanneer de stukjes samenvallen, wanneer iemand de moed vat om vol energie de wereld in te stappen. Daar doet ze het voor.  Daarnaast houdt ze ook van de natuur, lange wandelingen, outdoor avonturen en sinds kort ook van  natuurzwemmen (koud water geen bezwaar).

DSC_0098_edited.jpg

Kristien over Nelle

Nelle is all heart, gevoel, lichaam, expressie. Zij laat pauzes vallen. Zij kan de stilte aan. Voor mij die heel hoofdig was, was Nelle een lichtend voorbeeld van belichaming, intuïtie, durf en vrijheid. Haar benadering en werkvormen zijn fantastisch. Nelle leerde mij om dichter bij mezelf te (durven) zijn en overgave aan de wereld toe te laten.   

DSC_0088_edited.jpg

Nelle over Kristien

Kristien is op bepaalde momenten een belangrijke pilaar geweest voor mij. Ze heeft me reacties, impulsen, situaties bij mezelf en medemensen doen begrijpen. Ze heeft me mild leren zijn naar mezelf toe en anderen.

Ze is slim, overtuigend, legt het nog eens uit als het de derde of vierde keer nog niet lukte... Dit doet ze via concrete en creatieve hands-on oefeningen. Haar honger naar het zijn van de mens weet ze ook met haar pen lyrisch te beschrijven in haar boeken. 

Ze zet aan tot creatie en actie. 

DSC_0140.jpg

1 + 1 = 3

Soms is èèn plus èèn drie.  

Dat is al heel wat.  

Uitzonderlijk is het nog meer.  

Wanneer wij samenwerken stroomt het!  

Dan lijkt alles mogelijk.   

Hoofd. Hart. Lichaam.  

Dan stroomt het! 

Alle kanten op. 

bottom of page